Team

Het team van TSM Partners bestaat uit een 8-tal partners. Een Raad van Advies ondersteunt de activiteiten van onze organisatie.

Partners

Alexander van Citters
Alexander van Citters is bedrijfseconoom met ruim 25 jaar werkervaring in de financiële en fast moving consumer goods branche. In 2009 sloot hij zich aan bij TSM Partners. Zijn kracht ligt in de bredere business partner rol (finance, sales & marketing, supply chain en IT). In de afgelopen jaren heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan met recovery, herstructurering, fusie en overname trajecten. Hij is graag “hands-on” betrokken met een helikopter view. Momenteel voert hij de directie bij Filoform B.V., een productie- en handelsmaatschappij in kabelgarnituren voor ondergrondse netwerken. Telefoonnummer: 06 10949631

Direct contact LinkedIn Profile

Pim Claassen
Pim Claassen is bedrijfseconoom met 25 jaar ervaring in leidinggevende posities bij Europese en Amerikaanse internationals. Hij werkte vooral in B-to-B markten met technologiegedreven producten in vrijwel alle schakels van de logistieke keten. Energie-efficiëntie en duurzaamheid hebben zijn speciale interesse. In 2009 sloot hij zich aan bij TSM Partners. Hij is mede-eigenaar/bestuurder van een middelgrote toeleverancier in de energie-/telecomsector. Deze is actief in meerdere Europese landen. Pim woont in Blaricum met Barbara en hun vier kinderen.
Telefoonnummer: 06 50296812

Direct contact LinkedIn Profile

Paul Kranendonk
Paul Kranendonk is bedrijfseconoom en volgde het Senior Executive Program van Stanford University. Hij werkte 20 jaar lang op 4 continenten in leidinggevende en eindverantwoordelijke posities. Sinds zijn toetreding tot TSM Partners in 2009 was Paul aandeelhouder/algemeen directeur in verschillende bedrijven actief in o.a. groene energie, financiële dienstverlening, machinebouw, retail en zakelijke dienstverlening. Paul is graag actief betrokken bij B-to-B en B-to-C bedrijven met internationale ambities op het gebied van dienstverlening, maakindustrie, duurzaamheid, e-commerce en maritiem. Hij is op zijn best als er behoefte is aan internationalisatie, uitvoeren van doorgroei scenario's, herstructureringen, overnames en fusies, en beschikt over uitstekende contacten bij banken en investeerders.
Telefoonnummer: 06 53500970

Direct contact LinkedIn Profile


Jeroen Mes
Jeroen Mes is civiel ingenieur en volgde zijn MBA opleiding in Engeland en de VS. Na 7 jaar actief te zijn geweest als adviseur bij McKinsey & Company, heeft hij gedurende de afgelopen 25 jaar eindverantwoordelijke, leidinggevende posities bekleed bij diverse internationaal opererende, grote en middelgrote industriële ondernemingen in verschillende bedrijfstakken: machinebouw, metaalbewerking, energie, milieutechnologie, waterzuivering, AGV’s, greentech en media (print). Hij heeft grote affiniteit met internationale B-to-B markten, de technologische maakindustrie, duurzaamheid en innovatie. Jeroen heeft ‘hands-on’ ervaring met bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven, ingrijpende herstuctureringen, doorgroei scenario’s, internationalisatie, diverse start-ups, fusies en overnames, en succesvolle doorstarts. Telefoonnummer: 06 10026419
 

Direct contact LinkedIn Profile

Ivo Mönnink
Na zijn studie bedrijfseconomie werkte Ivo bij multinationals in consumentenproducten en sportgoederen. Hij vervulde verschillende commerciële functies met Europese verantwoordelijkheid. Dit vanuit Nederland, Italië, België en Zwitserland. Nadat hij in 2001 zijn eigen adviesonderneming startte, werd hij DGA van een middelgrote onderneming in de kartonindustrie. Deze is na een succesvolle opbouwfase verkocht aan een strategische partij. Zijn grote passie - naast zijn vrouw en drie dochters - is sport. 
Telefoonnummer: 06 41460044

Direct contact LinkedIn Profile

Mike van Emmerik
Na zijn studie bestuurs- en bedrijfskunde aan de TU Twente, werkte Mike ruim 20 jaar in de (internationale) dienstverlenende sector in leidinggevende en eindverantwoordelijke functies. Daarnaast vervulde hij bij een aantal bedrijven de rol van commissaris. De laatste jaren heeft hij zich gericht op bedrijfsmatige activiteiten voor het MKB, zowel als interim manager/ consultant als investeerder via zijn platform change4value BV. Dit altijd in combinatie met een actieve betrokkenheid bij het bedrijf waarin wordt geparticipeerd. Mike’s passie en kracht ligt in het (her)structureren en begeleiden van MKB-ondernemingen naar de volgende (groei)fase en daarmee de potentie uit mens en onderneming maximaal te benutten. Zijn hobby’s zijn sport (hardlopen, golf, squash), muziek (saxofoon) en koken. ;
Telefoonnummer: 06 53748290

Direct contact LinkedIn Profile

Lucas Covers
Lucas Covers is industrieel ontwerper van de TU Delft met internationale ervaring in de BtC en BtB industrie. Hij heeft 20 jaar gewerkt bij een multinational in Hong Kong, Brazilië, Frankrijk en Nederland. Sinds 2008 voert Lucas als CEO voor verschillende participatie maatschappijen opdrachten uit. Zijn aandacht gaat uit naar algemeen management, innovatie- en groeistrategieën voor technologische en dienstverlenende bedrijven. In 2012 sloot hij zich aan bij TSM partners. Lucas is gehuwd, heeft een dochter en woont in het midden van het land.
Telefoonnummer: 06 10977806

Direct contact LinkedIn Profile

Ties de Ruyter
Ties de Ruyter de Wildt studeerde innovatie management aan de TU Delft en volgde zijn MBA opleiding in Latijns America aan INCAE Business School. Hij werkte in europa en latijns america voor internationale bedrijven op leidinggevende posities in verschillende bedrijfstakken zoals consumer goods, olie&gas, bouw, infra en machinebouw. Hij heeft uitgebreide management ervaring opgedaan met herstructureringen, doorgroei situaties, strategische heroriëntaties en turnarounds. Zijn passie ligt bij het naar de volgende fase brengen van bedrijven en het creëren van waarde door teams beter te laten presteren. Ties woont in Amsterdam en zijn hobby’s zijn hardlopen, hockey, duiken en koken.
Telefoonnummer: 06 29239172

Direct contact LinkedIn Profile

Website door EJA-webdesign